Politik eller vad är det?

Nu är jag lite förvånad, hur kan det komma sig att pressen fokuserar så till 100 % på vad riksdagsmännen håller på med? Varför denna fokusering, är det en smutskastning som iscensatts av dolda krafter eller vad är det frågan om. En konspirations teori! Fokusera på något som intresserar kortsiktigt och dölj dina verkliga handlingar?!

Att svenskarna, på alla möjliga sätt, försöker komma undan skatt är inget nytt och inget som sker i någon viss samhällsklass. Det nya är detta massiva angrepp just på en del av regeringens medlemmar. Varför debatteras inte regeringens försäljningsplaner lika effektivt? Jag vill se samma bevakning och samma protester mot försäljningen av de statliga företagen. varför sälja sådant som regeringen och vi - Sveriges medborgare- tjänar pengar på?

Ta och flytta fokus till sådant som vi vill veta och sådant som vi inte vet. Smutskastning av politiker är både gamla och tröttsamma nyheter, inga nyheter direkt.
Vad ska vi göra för att få slut på detta? Vilka krafter styr, vem bestämmer egentligen vad som ska berättas? Själv passar jag på att gå på toa då ointressanta saker debatteras på nyheterna. Det har blivit många besök på sistone, får börja pudra näsan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0